VOOR WIE, VOOR JOU & IEDEREEN…DIE ONTDEKKEN WIL…

De Ontdekhoek is voor meisjes en jongens van 4 tot 14 jaar.

 

Een grote werkplaats waar je proefjes mag doen. Zelf aan de slag gaan en je geen seconde vervelen! Ontdekken hoe je met zware keien snelstromend water kan tegenhouden, van een aardappel chips kan maken, foto’s in een donkere kamer kan ontwikkelen, snelle zeilbootjes kan maken, heerlijk ruikende zeepjes…

 

Je mag zelf weten waar je mee begint. Je kunt kiezen uit meer dan 30 proefjes. Heel leuk voor een verjaardagsfeestje of gewoon een dagje uit. Je komt tijd tekort om alles te kunnen maken en doen. En, wat je maakt mag je ook mee naar huis nemen! (helaas niet alles…..wel veel!)

 

 

Op feestdagen zoals de Kerstdagen, Nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren zijn wij gesloten. Wil je op dinsdag of donderdag bij de Ontdekhoek op bezoek komen bel ons dan van tevoren. We zijn geopend wanneer er een school op bezoek komt en dan kun je ook komen, anders zijn we gesloten. Een enkele keer is het zò druk in de Ontdekhoek dat nieuwe bezoekers helaas niet meer toegelaten kunnen worden, kom dus op tijd!