Spelen, leren, denken-doen-verbeteren

Zonder computers en met zo eenvoudig mogelijke middelen worden kinderen mateloos geboeid.
Zelf aan de slag gaan en ingaan op de nieuwsgierigheid die hen nog eigen is winnen het in de Ontdekhoek ruimschoots van de zap-, video- en kant-en-klaar cultuur.

 

Bij een eerste bezoek worden volwassenen vaak volkomen op het verkeerde been gezet. Kinderen zien ogenblikkelijk aan het gedrag van andere kinderen dat het heel erg spannend is en zijn meteen verdwenen. Volwassenen kijken een tijdlang niet begrijpend rond en kunnen zich niet voorstellen wat hier nu zo boeiend aan is. Maar na een tijdje wordt dit verschil in inzicht en leeftijd meestal snel opgelost.

 

Heel veel verjaardagsfeestjes worden in de Ontdekhoek gevierd. Om het bezoek nog spannender te maken kan er van een arrangement gebruik worden gemaakt. Heel aantrekkelijk voor kinderen tot ca. 10 jaar.

 

De Ontdekhoek is een goede bestemming voor een Dagje-uit, iets doen met een logeetje, etc. Ook geschikt voor volwassenen die het prima vinden dat zij het rustig hebben terwijl de kinderen bezig zijn, tijd te kort komen, en hen niet meer zien staan.

 

Slimme ouders nemen, wanneer er op een onverwacht moment een dag geen school is, kinderen mee naar de Ontdekhoek. Zo hebben de kinderen een heerlijke dag terwijl ze veel leren!

 

De Ontdekhoek is in 1986 in Rotterdam begonnen en al vele jaren uniek voor ons land.